HTML

Minden, ami vízszerelés és fűtés korszerűsítés!

Víz és fűtésszerelők nem igazán blogolnak. Itt a kivétel! Felújítás, korszerűsítés, csere? Új mosógép, mosdókagyló, csap, zuhanytálca? Panellakás átalakítása? Vízszerelési tanácsok, kreatív ötletek?Radiátoros fűtés padlófűtés kiépítés.Ebben is segít ez a blog

Friss topikok

Archívum

Üdv a blogban!

2011.02.03. 19:28 keruletivizszerelo

Kedves Látogató!

 

Azt hiszem, a lakásfelújítás előtt álló tulajdonosok zöme nem kellően tájékozott a munkálatok mikéntjéről, és sokan tanácstalanok a szerelő kiválasztásában, a fürdőszoba átrendezésében, vagy az egyes szerelési anyagok közötti különbségben.

Ebben a blogban igyekszem hetente legalább egyszer publikálni, a következő kérdésekre keresve a választ: milyen a jó vízszerelő, és milyen a rossz? Hogyan válasszunk zuhanytálcát? Hogyan rendezzük át a fürdőt, hogy nagyobb helyet nyerjünk? Mi a különbség a hátsó és az alsó kifolyású WC között? Mi az a sarokszelep, és hová való? Hogyan számoljuk ki, melyik a megfelelő fűtőértékű radiátor a szobánkba? Miért jó a termofej, és mire használjuk?

 

Ez persze csak pár ízelítő a sok témából, amivel a következő hetekben itt foglalkozunk majd.

Nagyon várom a kommenteket, és persze a kérdéseket!

 

Addig is honlapom, a

www.olcsovizfutes.5mp.eu konkrét árakkal, bónuszokkal

, és referencia-képekkel várja a látogatókat!

2 komment

Címkék: radiátor szerelés fürdőszoba lakásfelújítás vízszerelő zuhanytálca termofej sarokszelep

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsovizfutes.blog.hu/api/trackback/id/tr92636624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morzsolt 2011.07.07. 17:20:53

Üdvözlet!
Konyha felújítás előtt állok és a víz vezeték cserélése (csak a konyhában) is tervben van, már csak azért is mert máshová kerül a mosogató, és egy mosogatógép is beépítésre kerül. Bármennyire is ellenzik a szakemberek én mégis sk. szeretném megcsinálni, két okból. 1. nem tudom megfizetni a szakikat, 2. hobbyból, jó érzés ha valamit meg tudok csinálni magam. Rézcsővel szeretném kivitelezni! Elsőkörben azt szeretném megtudni milyen anyagú, félkemény vagy kemény csőből milyen forrasztással és milyen átmérőjü csőből készítsem. Továbbá van e valamilyen szabály, hogy milyen magasságban fussanak a vezetékek a falban?
Köszönetel! morzsolt!
süti beállítások módosítása